27 April, 2022

Peter ser fram emot fler etableringar i Telestaden

En stadsdel växer fram och vi vill bekanta oss med människorna i och omkring den. För det är människorna som lever och verkar på platsen som skapar och knyter samman den - och därmed färgar och bidrar till utvecklingen.
Peter Sewerin
Flex Fitness Sverige

Peter Sewerin har en lång relation till Farsta. Tidigt så tränade han judo här och därefter har han drivit en gymkedja Farsta. Idag driver han ett nytt gym i Telestaden som heter Flex Fitness, där Peter är etableringsansvarig. Han trivs i Telestaden och ser nu fram emot att fler hittar hit och att nya, spännande etableringar växer fram.

Vad din relation till Farsta och Telestaden?
Jag har skapat och driver Flex Fitness Telestaden och har en lång relation med Farsta, då min tidigare gymkedja också höll till i Farsta. Sedan har jag även tränat Judo i Farsta på elitnivå i unga år.

Hur ser du på framtiden i Farsta och utvecklingen av Telestaden?
Farsta satsar brett och växer nu fort i både antal invånare och även med nya, spännande etableringar. Inte minst i Telestaden som kommer att bli en pärla i Stockholm söderort.

Hur trivs du i Telestaden?
Fantastiskt bra! Dels på grund av den spännande och fina miljön med arvet från Telias område som nu växer fram till en liten stad med närhet till både grönområden och vatten. Sedan finns det bra kommunikationer både för att ta sig hit och för att snabbt ta sig in till stan.

Läs gärna fler berättelser här. 

Senast uppdaterad 27 april, 2022