7 Juli, 2021

Ansikten i omgivningen – möt människorna runt Telestaden

I takt med att Telestaden utvecklas vill vi bekanta oss med människor i närområdet. Under vinjetten Mitt Farsta fångar vi upp alla de ansikten som sätter färg på den här delen av staden och bidrar till utvecklingen. Vi fångar in deras historia och tips i området.
Kassim Nagwere
Bakgrund: 30 år, grundare av Drömstort
Familj: Ett barn och sambo

Nu har vi kommit till Farstaprofilen och grundaren av Drömstort, Kassim Nagwere. Ta del av hans relation till Farsta och upptäck det ”gömda berget”.

Vad är din relation till Farsta?
 Jag är uppväxt i Älvsjö men flyttade till Farsta 2011 och har nu bott här i tio år. Det var här jag fick min första lägenhet när jag var 20 år gammal och bott här sen dess.

Varför trivs du i Farsta?
Det är ett trevligt område med nära till naturliv, strand, köpcentrum. Det är också smidig lokaltrafik med lagom avstånd till city.

Vad är det bästa med Farsta?
Det bästa med Farsta är närheten till naturen. Jag brukar gå till det ‘gömda berget’ som har en vacker utsikt över grönska, vatten och söderort. Där kan jag reflektera över livet, det är min absoluta favoritplats i Farsta.

Läs gärna fler berättelser här

Senast uppdaterad 2 juli, 2021