9 Juni, 2022

Välkommen till SITE/Specific Festival 16–18 juni!

Under tre fullspäckade dagar bjuder produktionshuset SITE och deras residenskonstnärer in till festival i Telestaden. Här bjuds det på föreställningar, workshops, installationer och utställningar.
A little bit Wet n a little bit Wild av Uncover Choreography - Sanna Söderholm och Elinor Tollerz Bratteby, 2021. Foto Emelie Johansson.

SITE är ett produktionshus för den professionella samtida scenkonsten, med fokus på dans. Nu bjuder de in till festival – välkomna!

SITE/Specific Festival 2022 i Telestaden

SITE Specific Festival äger rum 16–18 juni på och runt SITE/Konstverket i Telestaden. SITE:s residenskonstnärer visar här sitt arbete i form av bland annat föreställningar, workshops, installationer och utställningar.

Här har du chansen att möta konstnärer knuta till SITE och HALLEN i Telestaden. Festivalens utbud blir en direkt inblick i deras dagliga arbete som bedrivs av ett stort antal konstnärer samt en förhandstitt på det som inom en snar framtid kommer att presenteras runt om i Stockholm, men även nationellt och internationellt.

Syftet är att skapa ökad kunskap om konstnärliga processer samt att ge en inblick i hur dessa fungerar och tas emot, genom att pröva nya format och därigenom berika, förtydliga och driva konsten framåt.

I år är SITE glada och stolta över att få presentera residenskonstnärerna Alica Tserkovnaja med gäst Feronia Wennborg, BodyCartography Project, Gülbeden Kulbay, Jannine Rivel, Mari Raudsepp, Mira Mutka med gäst Lisen Ellard, Mireia Piñol, Shaya Khalil och Uncover Choreography – Elinor Tollerz Bratteby och Sanna Söderholm.

Att delta är helt kostnadsfritt men du behöver förboka din plats.

För att se hela programmet och boka din biljett, besök sitesweden.se.

Senast uppdaterad 9 juni, 2022