30 December, 2021

Telestaden 2021 – Årssummering!

Innan vi välkomnar 2022 helt och hållet, blickar vi tillbaka på året som varit i Telestaden.
Telestadens egen blomma
Attendo har flyttat in
KRAFT träningscenter

Flex Fitness flyttade in i Telestaden
Flex Fitness öppnade i Televerkets gamla lokaler och många nya medlemmar strömmade fort in. Den 1500 kvm stora träningsanläggningen har moderna gymmaskiner, fria vikter, många konditionsmaskiner och en gruppträningssal.

Guldkant för äldre i Telestaden
Under året har ett nytt äldreboende öppnat upp i Telestaden. Den som bara förknippar äldreboenden med traditionella dragspel och bingo kommer bli rejält överraskad. För Attendos nya boende är något helt annat, med fokus på allt från sport och spa till nöje och kultur.

Kulturen lever vidare i Telestaden
Telestaden, som tidigare stått värd för både filmer och tv-program, blev en del av en ny kortfilm.

KRAFT i Telestaden
Den välkände träningsprofilen Nico Musoke, som bland annat varit mästare inom kampsporten MMA, öppnade KRAFT, ett nytt gym och träningsanläggning med fokus på kampsport. Den nya anläggningen erbjuder flera olika kampsportsstilar, allt från thaiboxning och jujutsu till MMA och olika typer av brottning. Träningen riktar sig både till de som satsar på världsnivå och de som bara vill prova på en ny träningsform i vardagen.

Telestaden växte med växter
Under våren öppnade Plantagen upp sin första pop-up butik här i Telestaden med ett stort utbud av växter och blommor. Vilket blev en lyckad etablering!

Telestaden först i Sverige med egen blomma
Telestaden, ett av södra Stockholms största utvecklingsområden, anammade en egen blomma. Blomman knyter an till Telestadens historia, där Televerket/Telia varit en dominerande aktör under det senaste decenniet. Den blomma som symboliserar Telestaden är ringblomman.

Vi vill passa på att tacka er som varit med under 2021 och följt utvecklingen av Telestaden. Nu blickar vi framåt mot ett spännande 2022!

Läs fler nyheter om Telestaden här.

 

Senast uppdaterad 30 december, 2021