16 Mars, 2022

Jennifer ser fram emot ett levande Telestaden

En stadsdel växer fram och vi vill bekanta oss med människorna i och omkring den. För det är människorna som lever och verkar på platsen som skapar och knyter samman den - och därmed färgar och bidrar till utvecklingen.
Jennifer Ehlin
Familjebostäder

Vi träffade Jennifer Ehlin, Biträdande Förvaltare på Familjebostäder. Hon trivs bra i Telestaden och älskar lokalerna på sin arbetsplats. Nu ser hon fram emot att se en fortsatt utveckling av området.

Vad är din relation till Farsta och Telestaden?
Det är en plats som jag innan jag började jobba på Familjebostäder bara åkt förbi på motorvägen och varit nyfiken på. Vad är det för verksamheter där? Bor det någon där? Ska husen rivas? Ska det byggas nytt? Området väcker stor nyfikenhet och de flesta man pratar med har ändå uppfattat just namnet ”Telestaden” utan att egentligen veta så mycket om området.

Vad visste du om Farsta innan du kom hit?
Jag har mest besökt Farsta Centrum och Hökarängsbadet innan, i övrigt hade jag ingen relation till Farsta sedan innan.

Vad är det bästa med Farsta och Telestaden?
Det är bra pendlingsavstånd med bil från Tyresö där jag bor, det går snabbt och det är inga köer trots rusningstrafik. I vår fastighet i Telestaden är det funktionella lokaler, stora ytor och härlig arkitektur.

Hur ser du på framtiden i Farsta och utvecklingen av Telestaden?
Jag ser fram emot att se hur området utvecklas och hoppas på ett levande område med caféer, restauranger och butiker.

Hur trivs du i Farsta och Telestaden?
Jättebra, jag älskar våra lokaler. Jag saknar dock bra lunchrestauranger med gångavstånd från Telestaden. Men nu med utvecklingen av området så hoppas jag att det löser sig.

Läs gärna fler berättelser här. 

Senast uppdaterad 16 mars, 2022