Intresseanmälan

I Telestaden kommer det att byggas cirka 3000 lägenheter, både bostadsrätter och hyresrätter. Detaljplanearbete pågår. Ikano Bostad och Rikshem ansvarar för försäljning och uthyrning. Är du intresserad av boende i Telestaden? Du hittar mer information och kan göra intresseanmälan hos Ikano Bostad och Rikshem.
 • Ikano Bostad

  Hyresrätter

  Bostadsrätter

  Ikano Bostad bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar kvadratsmarta och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Ikano Bostad har 1300 bostäder under produktion samt förvaltar 6000 hyreslägenheter och 260 vårdplatser. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som ägs av familjen Kamprad. Ikanos vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.

  www.ikanobostad.se

 • Rikshem

  Hyresrätter

  Bostadsrätter

  Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF.

  www.rikshem.se