Intresseanmälan

I Telestaden kommer det att byggas cirka 2000 lägenheter, både bostadsrätter och hyresrätter. Detaljplanearbete pågår. Ikano Bostad och Rikshem ansvarar för försäljning och uthyrning. Är du intresserad av boende i Telestaden? Du hittar mer information och kan göra intresseanmälan hos Ikano Bostad och Rikshem.
 • Ikano Bostad

  Bostadsrätter

  Ikano Bostad utvecklar hållbara bostadsområden och bostäder på platser där Sverige växer. Vi grundades 2005 och ingår i Ikanogruppen, en internationell företagsgrupp startad av samma grundare som IKEA. För att våra kunder ska känna sig trygga och trivas i våra bostadsområden känner vi ett stort ansvar för helheten när vi utvecklar, bygger, äger och förvaltar bostäder. Ikano Bostad har cirka 1 400 nya bostäder i produktion samt förvaltar cirka 6 000 hyreslägenheter och sex vårdboenden.

  www.ikanobostad.se

 • Rikshem

  Hyresrätter

  Bostadsrätter

  Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF.

  www.rikshem.se