22 Augusti, 2022

Allsångsfest i Telestaden

I slutet av juli fylldes Telestaden av allsångstoner och folkfest. Det var finalkväll av det nystartade initiativet ”Allsång i Farsta”. Tre timmar innan start började publiken strömma till och strax var hela parketten fullsatt av förväntansfulla och sommarglada människor.

Initiativtagarna och producenter av evenemanget är Camilla Dahlin och Hanna Norman. Camilla är grundare av ABBA-tribute-bandet Waterloo som turnérat världen över med vad som kallats ” världens bästa Abba sedan Abba”. Hanna har lång erfarenhet som musikalartist och har medverkat i otaliga musikaler och uppsättningar. Nu vill de två Farstaborna lyfta kulturen på hemmaplan.

Varje torsdag under juli månad dukade allsången upp på olika platser i Farsta och landade slutligen med grandios final i Telestaden. Den ljumma sommarkvällen bjöd på massor av låtfavoriter, feststämning och inte minst de sprakande gästartisterna Venus Rami, Kantorn och Abba-tributebandet Waterloo. På Torget Bistro fanns mat och fika till försäljning och till barnen gratis popcorn, hoppborg och ballongskulptör.

Människor i alla åldrar hade samlats för att umgås, sjunga och ha kul ihop. Och är det något som allsång har förmåga att göra, är det väl just att sprida glädje, skapa härlig stämning och en känsla av sammanhållning. Redan nu laddar vi för Allsång 2023 och en ny sommartradition.

Senast uppdaterad 22 augusti, 2022